XIRURGIYADA BUYRAK TOSH KASALLIKLARINI DAVOLASH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Buyraklarda toshlarning hosil bo‘lishi siydikdagi tuzlarning to‘planishi tufayli sodir bo‘ladi. Buyrak toshlarini o‘z vaqtida davolashni boshlamaslik xavfli kasalliklarga olib kelishi mumkin.