ZAMONAVIY KASTYUMDA USLUBIY YECHIMLARNI TAXLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy kostyumlarda qo‘llanilayotgan uslubiy yechimlar, ularning konstruktiv va badiiy xususiyatlari, shuningdek, kiyim dizaynidagi zamonaviy tendensiyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, kostyumdagi funksional va estetik muvozanat, modaning dinamikasi va jamoatchilik ehtiyojlariga moslashuv holati yoritilgan.