RESPUBLIKA O‘RMON XO‘JALIGI BO‘LIMLARIDA YETISHTIRILAYOTGAN DORIVOR NAMATAK O‘SIMLIGINING DORIVORLIK XUXUSIYATLARI TO‘G‘ISIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada namatak o’simligining dorivorlik xususiyatlari kelib chiqish tarixi haqida ma’lumotlar berilgan va respublikamiz sharoitlarda urug’larilaridan va ko‘paytirish va rivojlanishi to‘g’risida so‘zlangan.