TURLI XIL TUPROQ IQLIM SHAROITIDA O‘G‘ITLARNI TUPROQ OZIQ REJIMI, MOYCHECHAK O‘SIMLIGI O‘SISHI, RIVOJLANISHI VA HOSIL SIFATIGA TAʼSIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada turli xil tuproq sharoitida, turli xil o‘g‘itlarning  dorivor moychechak o‘simligining  biometrik  ko‘rsatkichlariga, rivojlanishi va hosildorligiga taʼsiri boʻyicha maʼlumotlar keltirilgan.