O‘ZBEK TAOMLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’zbek milliy taom tayyorlash tarixi va rivojlanishi, suyuq taomlar,nonushta,salatlar tayyorlashlar haqida to’liq ma’lumotlar keltirilgan..