PALOV – O‘ZBEK MILLIY TAOMI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada palov o’zbek milliy taom tayyorlash tarixi va rivojlanishi,palov turlari  haqida to’liq ma’lumotlar keltirilgan..