DVIGATELNING MOYLASH TIZIMIGA TEXNIK XIZMAT KO’RSATISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolamizda avtomobil dvigatelining moylash tizimiga texnik xizmat ko'rsatish va ta'mirlash ishlari texnologiyasi haqida malumot berilgan.