BOSHLANGʻICH SINF DARSLARIDA INTERAKTIV METODLARNI QOʻLLASHNING AFZALLIKLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinf o‘quvchilarining bilim olish jarayonida interaktiv metodlardan foydalanishning pedagogik afzalliklari, ularning taʼlimga bo‘lgan qiziqishini oshirishdagi roli hamda ta’lim samaradorligini ta’minlashdagi o‘rni tahlil qilingan. Muallif interaktiv metodlarning turli shakllarini ko‘rib chiqib, ularning boshlang‘ich ta’limga mos keluvchi jihatlarini yoritadi.