PEDAGOGIK TA’SIR KO‘RSATISH – KOMMUNIKATIV QOBILIYATINING ASOSIY USULI SIFATIDA (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada pedagogik ta’sir ko‘rsatishning kommunikativ qobiliyat bilan uzviy bog‘liqligi, o‘qituvchining muloqotdagi roli, samarali ta’sir vositalari ilmiy tahlil qilinadi va tavsiyalar beriladi.