BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING PEDAGOGIK MAHORATINI OSHIRISH JARAYONIDA REFLEKSIV KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning refleksiv ko‘nikmalarini shakllantirish orqali pedagogik mahoratini rivojlantirishning nazariy asoslari va amaliy yo‘nalishlari tahlil etiladi. Tadqiqot natijalari refleksiya pedagogik kompetensiyani shakllantirishda muhim omil ekanini ko‘rsatadi.