“MULK HUQUQI VA MULKNI HIMOYA QILISHNING ZAMONAVIY SHAKLLARI” (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada mulk huquqining huquqiy asoslari, uning turlari, fuqarolar va yuridik shaxslarning mulk huquqlarini himoya qilish mexanizmlari hamda bu boradagi zamonaviy yondashuvlar yoritilgan. Xususan, raqamli mulk, intellektual mulk va xorijiy tajriba asosida mulk huquqini himoya qilishning ilg‘or shakllari tahlil qilingan. Maqola O‘zbekiston qonunchiligida va sud amaliyotida mulk huquqini ta’minlashning dolzarb masalalariga bag‘ishlangan.