JAMIYATDA AYOL-QIZLARNING OʻRNI. ULARNING OʻQISHI VA ISHLASHI UCHUN YARATILAYOTGAN IMKONIYATLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ayol-qizlarning jamiyatdagi oʻrinlari va ularning izlanishlari natijasida erishgan bir qancha yutuqlari tahlil qilinadi.Ularning oʻqishi va ishlashi qay darajada ahamiyatli ekanligi tushuntiriladi va bugungi kunda yurtimizda ayol-qizlarga boʻlgan munosabat va ularga yaratilib berilyotgan sharoitlar haqida soʻz boradi.