PROFESSIONAL TAʼLIMDA MATEMATIKA FANINING OʻRNI VA UNI OʻQITISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada professional taʼlim tizimida matematika fanining ahamiyati, uni o‘qitishdagi zamonaviy yondashuvlar, innovatsion texnologiyalar va amaliy mashg‘ulotlarning integratsiyasi orqali bilim, ko‘nikma va kompetensiyalarni shakllantirish masalalari yoritilgan. Bundan tashqari, taʼlim jarayonida raqamli vositalardan foydalanish samaradorligi va taʼlim mazmunining mehnat bozori talablariga moslashtirilishiga alohida eʼtibor qaratilgan.