ONLAYN TA’LIMNING AFZALLIKLARI VA KAMCHILIKLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu  maqolada  onlayn  ta’lim  haqida  ma’lumot  beriladi. Shuningdek, uning  ta’lim  jarayonida  qulayliklari  va  afzalliklari  hamda  kamchiliklari  xususida  fikr  yuritiladi.