EKSPORTDA KICHIK BIZNES VAKILLARINING O’RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes subyektlarining (qishloq xo’jaligi mahsulotlari misolida) eksport salohiyati va xalqaro bozorga chiqish imkoniyatlari, hukumat tomonidan ularga yaratilayotgan sharoitlar, qabul qilingan qonun hujjatlari, ularni qo‘llab quvvatlash va xalqaro bozorga chiqish imkoniyatlari tahlili yoritib berilgan.