MAGNIYNING ORGANIZMDAGI TAQSIMOTI. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Magniy tanadagi 300 dan ortiq biokimyoviy reaktsiyalar uchun kerak. Bu asab va mushaklarning normal ishlashiga yordam beradi, sog'lom immunitet tizimini qo'llab-quvvatlaydi, yurak urishini barqaror ushlab turadi va suyaklarning mustahkam bo'lishiga yordam beradi. Bundan tashqari, qon glyukoza darajasini moslashtirishga yordam beradi. Bu energiya va oqsil ishlab chiqarishga yordam beradi.