LOYIHА MUVAFFAQIYATIGА KORPORATIV MАDАNIYATNING TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada korporativ madaniyat tushunchasi, uning asosiy tarkibiy qismlari va loyiha boshqaruviga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilingan. Korporativ qadriyatlar va ijtimoiy-psixologik muhitning loyiha ishtirokchilari faoliyatiga, ularning motivatsiyasi va samaradorligiga qanday ta’sir qilishi ochib berilgan. Shuningdek, muvaffaqiyatli loyiha boshqaruvi uchun sog‘lom korporativ madaniyat muhitini shakllantirish zarurligi asoslab berilgan. Maqolada ilmiy nazariyalar bilan birga amaliy tavsiyalar ham bayon etilgan.