ALISHER NAVOIYNING “АSHRАQАT MIN АKSI SHАMSIL…” G‘AZALI TAHLILI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu g‘azalda hazrat Navoiyning “G‘аrоyib us-sig‘аr”ning birinchi – “Аshrаqаt min аksi shаmsil…” bilаn bоshlаnаdigаn g‘аzаli tahlil qilinadi. Badiiy san’atlari keng muhokama qilinadi.