INGLIZ TILI VA RUS TILINI O’QIRISH METODIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada chet til o`qitish metodikasi haqida, uning fan  sifatida rivojlanish tarixi, chet til o`qitish metodikasida qo`llanilayotgan zamonaviy