O‘ZBEK TILI TARIXI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
O‘zbek tili tarixi, O‘zbek tilining tarixiy ildizlari. Ushbu maqolada O‘zbek adabiy tili taraqqiyot bosqichlari, o’zbek tili qanday paydo bo’lgani va rivojlangani, o‘zbek tilining jahon hamda jamiyatidagi o’rni va roli haqida so‘z boradi.