DUKKAKLI DON URUG'LARIDA OQSILLARNING TO'PLANISHI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola dukkakli don urug'larida oqsil sintezi va to'planishining biologik va agrotexnik jihatlarini yoritadi. Maqolada oqsillarning hosil bo'lishiga ta'sir etuvchi asosiy omillar, ularning ahamiyati va sifatini oshirishning amaliy usullari