TA’LIMDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Hozirgi kunda ta’limda innovatsion texnologiyalardan foydalanish shart va zarur bo’lib qolgan. Ushbu maqolada dars jarayonida innovatsion texnologiyalardan foydalanishning foydali tomonlari, o’quvchilarning ta’limga yondashuvi, innovatsion texnologiyalardan foydalanganda o’quvchilarning bilim olishiga ta’siri o’rganiladi.