MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MUSIQA MASHG‘ULOTLARINI TASHKIL ETISH TAMOYILLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida musiqa mashg‘ulotini tashkil etish tamoyillarni, maktabgacha yoshdagi tarbiyalanuvchilarni musiqa mashg‘ulotlarida faolligini oshirish usullari haqida