СПОРТ МАШҒУЛОТЛАРИНИНГ ЗИЧЛИГИ ВА ЖАНГОВАР ЖИСМОНИЙ МАШҚЛАРНИ ЎРГАТИШДА ЖИСМОНИЙ ЮКЛАМА (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Шахсий таркибнинг иш қобилияти сақланиши ва махсус касбий сифатларининг шаклланишини таъминлашда жисмоний тайёргарлик муҳим ўрин тутиб, ходимлар жанговар тайёргарлигини ушлаб туришнинг асосий элементларидан бири ҳисобланади.