QAYTA ISHLASH KORXONALARIDA XARAJATLAR HISOBI VA TAHLILINING USLUBIY ASOSLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING MUHIM JIXATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada  qayta ishlash korxonalarida xarajatlar hisobi va tahlilining uslubiy asoslarini takomillashtirishning  muhim jixatlari  yoritilgan.