XO’JALIK YURITUVCHI SUB’EKTLARDA BOSHQARUV HISOBI MODELINI YARATISH OMILLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada bugungi global sharoitda mamlakatimizda buxgalteriya hisobining ilmiy maqomi va mazmuni rivojlanishda boshqaruv hisobini yuritishning yangi shakllari va relevant axborot hosil qilish vositalari va uni takomillashtirishning muhim taklif, tavsiyalari beriladi. Kalit so‘zlari.buxgalteriya hisobi, boshqaruv hisobi, relevant, adaptiv, selektiv, depressiv holat, moliyaviy holat.