O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MOLIYAVIY HISOBOTNING XALQARO STANDARTLARI (MHXS)GA O’TISH BOSQICHLARI VA UNING AXAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida IFRSga o’tish jarayoni o’rganilgan, bu jarayonning qiyinchiliklari va oqibatlari tahlil qilingan. O’zbekiston tomonidan moliyaviy hisobot muvofiqlashtirish bo’yicha ko’rilayotgan qadamlar, moliyaviy hisobot sifatining shaffofligiga ta’siri hamda o’tish davrida duch kelgan imkoniyatlar va muammolar o’rganib chiqilgan