VETERINARIYA ILM-FANINING RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSION ISHLANMALARNING O‘RNI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada veterinariya ilmiy tadqiqot institutida oxirgi besh yilda amalga oshirilgan ilmiy tadqiqot ishlarining natijalari, olimlar tomonidan yaratilgan ilmiy innovatsion ishlanmalar, tavsiyalar, patentlar, qo‘llanma va yo‘riqnomalar chop etilganligi yoritilgan