TUBERKULYOZ YUQTIRILGANDAN SO‘NG “RIFIZOSTREP” QABUL QILGAN QUYONLAR ICHKI A’ZOLARINING BAKTERIOLOGIK TAVSIFI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Maqolada tuberkulyozning M.bovis va M.tuberculosis turlari bilan eksperimental yuqtirilgandan so‘ng kasallikka qarshi yangi “Rifizostrep” preparati qo‘llanilgan quyonlar ichki-a’zolarini bakteriologik tekshirish natijalari haqida bayon qilingan.Аннотация. В стате приводятся результаты бактериологических исследований внутренных органов кроликов экспериментално зараженных M.bovis и M.tuberculosis с последующим применением нового противотуберкулёзного препарата “Рифизостреп”Annotation. The article presents the results of bacteriological studies of the internal organs of rabbits experimentally infected with M. bovis and M. tuberculosis with the subsequent use of a new anti-tuberculosis drug “Rifisostrep”