FEEDING IN POSTNATAL ONTOGENESIS OF TURKEYS (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Abstract. This article contains information about turkey postnatal ontogenesis in food productsАннотация. В данной статье содержится информация о индейки постнатальном онтогенезе в продуктах питания. Annotatsiya. Ushbu maqolada kurkalarning postnatal ontogenezida kerak boladigan oziqovqat mahsulotlari haqida ma’lumot yoritilgan