BALIQLARNI BRONXIOMIKOZDAN ASRAYLIK (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sun’iy suv havzalarida boqilayotgan baliqlarni bronxiomikoz kasalligini oldini olish va bu kasallikni keltirib chiqaradigan omillar haqidagi ilmiy manbaalar tahlili bayon etilganАннотация: В статье представлен анализ научных источников по профилактике бронхиомикоза рыб, выращиваемых в искусственных водоемах, и факторов, вызывающих это заболеваниеAbstract: This article describes the analysis of scientific sources on the prevention of bronchiomycosis in fish reared in artificial ponds and the factors that cause this disease.