НОДУЛЯР ДЕРМАТИТ КАСАЛЛИГИНИНГ ҚОРАМОЛЛАРДА БИОКИМЁВИЙ ЎЗГАРИШ НАТИЖАЛАРИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Нодуляр дерматит билан касалланган қорамолларда биокимёвий ўзгаришларни аниқлаш