PARRANDALAR SALMONELLIYOZ KASALLIGIGA PROBIOTIKLARNI QO‘LLASH DOLZARBLIGI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada parrandalarning salmonelliyoz kasalligining epizootologiyasini o‘rganish va oldini olish maqsadida probiotiklarning qo‘llanilishiga oid ilmiy adabiyotlar tahlil sifatida malumotlar keltirilgan.