SUVDA ERUVCHI VITAMINLARNING HAYVONLAR ORGANIZMIGA TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada suvda eruvchi har xil vitaminlarning hayvonlar organizmiga ijobiy ta’siri, mahsuldorlikni oshirishga samarasi haqida bayon etilgan. Аннотация: В данной статье описано положительное влияние различных водорастворимых витаминов на организм животных, эффект повышения продуктивности.Annotation. This article describes the positive effect of various water-soluble vitamins on the body of animals, the effect of increasing productivity.