INNOPROVET PROBIOTIGI BERILGAN TOVUQLAR GO‘SHTINI VETERINARIYA SANITARIYA BAHOSI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada tajriba uchun olingan tovuqlarga PZ -2020123121–raqamli innovatsion loyiha asosida ishlab chiqarilayotgan “Innoprovet” probiotigini tovuqlar ozuqa ratsioni tarkibiga qo‘shib berish va nazorat guruhiga parrandachilik fermasida qabul qilingan ratsion asosida oziqlantirilganda tovuqlar go‘shtini veterinariya sanitariya bahosini o‘rganish natijalari keltirilgan.Аннотация: в данной статье добавление в состав кормового рациона цыплят пробиотика «Иннопровет», произведенного на основе инновационного проекта ПЗ - 2020123121, цыплятам, взятым в эксперимент, и изучено ветеринарно-санитарная ценность куриного мяса при при скармливании контрольной группе исходя из рациона, принятого на птицефабрике, представлены результаты.Abstract: this article presents the results of adding the probiotic "Innoprovet", produced on the basis of the innovative project PZ - 2020123121, to the feed ration of chickens taken into the experiment, and studying the veterinary and sanitary value of chicken meat when feeding the control group based on the diet adopted at the poultry farm.