SHARTLI PATOGEN ENTEROBAKTERIALARNING UMUMIY XUSUSIYATLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Shartli patogen enterobakterialar to‘g‘risidagi so‘nggi yillarda e’lon qilingan ilmiy nashirlardagi ma’lumotlarni tahlil qilish natijasida hayvonlarda enterobakterialar chaqiradigan kasalliklarni ko‘payish tendensiyasi va unga ta’sir qiluvchi aosiy omillarni o‘rganish