ФАСЦИОЛЁЗ ВА ПАРАМФИСТОМАТОЗНИ У РГАНИЛИШИ (адабиётлар таҳлили) (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада республикамиз яқин ва узоқ хорижий олимларнинг асосий трематодозлар фасциолёз ва парамфистоматознинг эпизоотологик ҳолати, мавсумий динамикаси, тур таркиби, ҳайвонларнинг ёшга боґлиқ ҳолда инвазия экстенсивлиги ва интенсивлиги ҳақидаги адабиёт маьлумотлари таҳлили келтирилган.