QORAKO‘L QO‘ZILARINING IMMUNOLOGIK KO‘RSATKICHLARINING O‘SISH DINAMIKASIGA XITOZANNING TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xitozanning qorako‘l qo‘zilarining immunologik ko‘rsatkichlarining o‘sish dinamikasiga ta’sirini o‘rganish maqsadida tadqiqotlar o‘tkazilgan va olingan natijalari bayon qilingan.Summary: This article presents research and results on the effect of chitosan on the growth dynamics of immunological indicators of Karakul lambs..