ҚОРАСОН КАСАЛЛИГИ ЭПИЗООТОЛОГИЯСИ ВА ДИАГНОСТИКАСИ (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Аннотация. Касалликнинг иқтисодий ва экобиотик зарари, юқиши, патогенези, эпизоотологияси, клиник-патоморфологик ўзгаришлар, диагностикаси, даволаш ва қарши курашиш чора-тадбирлари тўлиқ ёритилган