QO‘YLARNING INFEKSION ENTEROTOKSEMIYA KASALLIGI PROFILAKTIKASI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: Maqolada qo‘ylarning infeksion enterotoksemiya kasalliginingepizootik holati, oldini olish tadbirlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.