QUYONLARDAN SIFATLI GO‘SHT OLISHDA OZUQA VA OZUQA QO‘SHIMCHALARINING AXAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Annotatsiya: ushbu maqolada quyonlarni go‘sht uchun boqishda iqtisodiy samaradorlik, go‘shtni sifati va xavfsizlik ko‘rsatkichlarini oshirish bo‘yicha olib borilgan tadqiqotlar, o‘rganishlar to‘g‘risida adabiyotlar taxlili ma’lumotlari keltirilgan.