SERVIS ROBOTLARI VA AVTOMATLASHTIRILGAN XIZMATLARNING MEHMONXONA SOHASIDAGI ROLI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada mehmonxona sohasida servis robotlari va avtomatlashtirilgan xizmatlarning joriy etilishi va ularning xizmat ko‘rsatish sifati, mijozlar qoniqishi va biznes samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Zamonaviy texnologiyalar mehmonxonalar uchun xarajatlarni optimallashtirish, tezkor xizmat ko‘rsatish va raqobatbardoshlikni oshirish imkonini yaratmoqda. Tadqiqotda global tendensiyalar, O‘zbekiston mehmonxona bozoridagi holat va kelgusidagi rivojlanish istiqbollari ko‘rib chiqiladi.