DINAMIK O‘B EKTLARNI NORAVSHAN HOLAT REGULYATORINI ROSTLASH TIZIMINI TADQIQ QILISH (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqolada elektr energetika tizimining turg‘unligi, asinxron rejim va sistemaning asinxron holat tenglamasi keltirilgan. Matlab dasturida differensial tenglamaning modeli tuzilgan hamda kerakli natijalar olingan.