ÒSMIR YOSHDAGI BOLALAR EMOCIONAL INTELLEKTINI RIVOJLANTIRISHNING AHAMIYATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada emocional intellekt haqida tushunchalar va òsmir yoshdagi bolalarda emocional intellekt koeficentini rivojlantirishning ahamiyati haqida sòz yuritilgan.