MAKTABGACHA TA’LIMDA O’YIN ASOSIDA TA`LIM -TARBIYA METODLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqola  maktabgacha ta’limda o’yin asosida o’qitish metodlarini tahlil qiladi. O’yinlar ta’lim jarayonini qiziqarli va samarali qilishda muhim rol o’ynaydi. Maqolada ta’limiy o’yinlar, rol o’ynash o’yinlari, viktorinalar va guruh o’yinlari kabi metodlar keltirilgan. O’yinlar orqali bolalarning motivatsiyasi, ijodiy fikrlash va jamoaviy ko’nikmalari rivojlanishi ta’kidlangan. Maqola o’yin metodlarini qo’llash orqali tarbiyalanuvchilarining  bilimlarini yaxshilashda yordam berishga qaratilgan.