IJTIMOIY NORMA VA QADRIYATLARNING SHAXS PSIXOLOGIYASIGA TA’SIRI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada ijtimoiy norma va qadriyatlarning shaxs psixologik rivojlanishiga, xulq-atvoriga va ijtimoiy muhit bilan o‘zaro munosabatlariga ko‘rsatadigan ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, turli madaniyat va ijtimoiy guruhlar misolida qadriyatlarning farqlanishi va ular asosida shakllanadigan psixologik moslashuv strategiyalari ham ko‘rib chiqilgan.