KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA DAVLATNING INSTITUTSIONAL ROLI VA STRATEGIK YONDASHUVLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni qo‘llabquvvatlashda davlatning institutsional roli, iqtisodiy siyosati, moliyaviy va tashkiliy yondashuvlari tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston tajribasi va ilg‘or xorijiy amaliyotlar asosida strategik takliflar ishlab chiqilgan.