KEYS-STADI USULINING MOLIYAVIY TAHLIL KO’NIKMALARIGA TA’SIRI: NAZARIY QARASHLAR (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Mazkur maqolada case‑study texnologiyasining talabalarda moliyaviy tahlil ko‘nikmalarini shakllantirishdagi o‘rni yoritilgan. Tadqiqot jarayonida talabalarning nazariy bilimlarini amaliyot bilan uyg‘unlashtirish, tahliliy va kreativ fikrlash qobiliyatlarini rivojlantirish bo‘yicha case‑study yondashuvining samaradorligi tahlil qilindi. Eksperimental guruhda o‘tkazilgan tajribalar ushbu metodikaning an’anaviy o‘qitishga nisbatan afzalliklarini namoyon etdi. Maqolada shuningdek xorijiy tajribalar asosida case‑study texnologiyasini O‘zbekiston oliy ta’lim tizimida joriy etish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.