AMIR TEMUR SALTANATI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Ushbu maqolada o’quvchi Amir Temur saltanatini tashkil topishi,oilasi shahsiyati va kelib chiqishi,Temurbekning bolalik va yoshlik yillari,olib borgan siyosati.