TANA A’ZOLARI NOMLARI BILAN BOGʻLIQ FRAZEOLOGIZMLARNING NEMIS TILIDAN OʻZBEK TILIGA TARJIMA QILINISHIDAGI MUAMMOLARI (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2025)
Maqola nemis tilidagi frazeologizmlarga bagʻishlangan boʻlib, unda tana aʼzolari nomlari bilan bogʻliq boʻlgan nemis tilidagi frazeologizmlar va ularni oʻzbek tiliga tarjima qilishdagi muammolar va qanday farqlar boʻlishi xususida soʻz boradi